Ik ben op zoek

Op zondag

Iedere zondag komen we samen om 10.30 uur in het Huis van Eemnes. De diensten duren meestal anderhalf uur. In die tijd aanbidden we God door het zingen van liederen onder begeleiding van een band. Ook is er iedere zondag een spreker, die een bepaald bijbelstuk of thema behandeld. Soms wordt er ook een persoonlijk verhaal vertelt door één van de gemeenteleden. 

Kinderen zijn belangrijk

De kinderen van 0-13 jaar hebben tijdens de dienst een eigen programma onder begeleiding van mensen uit de gemeente. De VIPkids bestaat uit diverse groepen, ingedeeld op leeftijd. Oudere kinderen zijn welkom in de dienst. Als je het prettiger vind om je kinderen in de dienst mee te nemen, kan dat natuurlijk ook.

Klik hier voor meer informatie over de VIPkids.

Activiteiten

Naast de zondagse dienst en VIPkids programma worden er door de week diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zo  zijn er cursussen, gezamenlijke maaltijden, tiener- en jeugdavonden en bijbelkringen. De gemeente is dus niet alleen op zondag actief, op één van deze activiteiten ben je uiteraard ook van harte welkom om kennis te maken.

Klik hier voor meer informatie over de activiteiten.

Wie zijn wij?

We vinden het verder erg belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en zichzelf mag zijn. Lees hier meer over de EGE en onze kernwaarden.

Klik hier voor meer informatie over EG Eemnes.

Contact

Er zijn regelmatig mensen die geestelijk en/of praktische hulp nodig hebben buiten en binnen onze gemeente. Hiervoor zijn diverse mensen beschikbaar. Je kan deze mensen op zondag aanspreken, ze bidden graag met je. Mocht je meer of andere hulp nodig hebben of graag eens je vragen bespreken in persoonlijk gesprek, neem dan contact op met één van de leiders van de gemeente.

Klik hier voor onze contactgegevens.