Activiteiten

Zondagse diensten

Op zondag komen we samen om God nog beter te leren kennen, Hem te aanbidden en elkaar te ontmoeten. Dat doen we door te bidden, te zingen, bijbel te lezen en te luisteren naar een spreker. Soms vertelt iemand uit de gemeente nog iets persoonlijks. De diensten zijn voor iedereen. Of je al heel lang christen bent of dat je nog niet zo goed weet wie God is, iedereen is welkom! Ook hebben we speciale diensten, zoals een doopdienst, toneeldienst of aanbiddingsdienst. Alle informatie over de aankomende diensten is te vinden in de agenda. De diensten zijn van 10.00-11.30 uur. 
 

VIPkids

Iedere zondagmorgen is er voor de kinderen van 0-12 jaar VIPkids. We starten om 10.00 uur en gaan luisteren naar een bijbelverhaal, maken een knutsel of doen een leuk spel.  We maken er altijd een feestje van. Kom je ook?

  • 0 - 4 jaar VIPkids Mini
  • 4 - 9 jaar VIPkids Giants
  • 9 - 12 jaar VIPKids Plus

Next Level

Op zondagavond (één keer in de twee weken) is er Next Level voor tieners vanaf 12-16 jaar. We kijken een filmpje (bijvoorbeeld van Youth Alpha) en praten er dan nog even over door. Of we doen een spel om elkaar beter te leren kennen, of omdat het gewoon leuk is. En natuurlijk is er altijd drinken en chips. Eén keer per jaar organiseren we een Next Level dienst, dan kun je je talenten hélemaal gebruiken. We bezoeken met elkaar ook evenementen van bijvoorbeeld David de Vos, de EOJD en Opwekking. Op zoek naar God, onszelf en het Leven! Super leuk als je ook komt, je bent van harte welkom!

>> Bekijk deze flyer voor meer informatie en de tijden en data.

Groeigroepen

Groeien, dat staat centraal in deze groepen. Groeien in geloof, het kennen van elkaar en in je relatie met God. Er zijn veel verschillende groepen in de gemeente, variërend in grootte en samenstelling. Zo zijn er diverse vrouwengroepen, mannengroepen, een cafégroep, een kunstgroep, een bijbelstudiegroep, een groep voor rouwverwerking en nog meer. Sommige groepen werken met studiemateriaal, anderen bereiden om de beurt zelf iets voor. Neem gerust contact op om te kijken wat we jou te bieden hebben.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op als je meer informatie wilt over bovenstaande activiteiten. We informeren je er graag over, klik hier hier voor onze contactgegevens.