Activiteiten

Zondagse diensten

Op zondag komen we samen om God nog beter te leren kennen, Hem te aanbidden en elkaar te ontmoeten. Dat doen we door te bidden, te zingen, bijbel te lezen en te luisteren naar een spreker. Soms vertelt iemand uit de gemeente nog iets persoonlijks. De diensten zijn voor iedereen. Of je al heel lang christen bent of dat je nog niet zo goed weet wie God is, iedereen is welkom! Ook hebben we speciale diensten, zoals een doopdienst, toneeldienst of aanbiddingsdienst. Alle informatie over de aankomende diensten is te vinden in de agenda. De diensten starten om 10.00 of 10.30 (zie agenda) en duren een uur tot maximaal anderhalf uur. Ook zijn onze diensten te volgen via de livestream..
 

VIPkids

Iedere zondagmorgen is er voor de kinderenVIPkids. We starten gelijk met de dienst en gaan luisteren naar een bijbelverhaal, maken een knutsel of doen een leuk spel.  We maken er altijd een feestje van. Kom je ook?

  • 0 - 6 jaar VIPkids Mini (elke week)
  • 6 - 12 jaar VIPkids+ (elke week)

Next Level voor tieners

Samen

De jeugd uit drie gemeentes hebben samen een programma. Daar zijn we heel enthousiast over. We werken hierin samen met de Baptisten gemeente Het Gooi uit Huizen en de Christengemeente uit Huizen.

Wat willen we uitdragen, wat is ons verlangen:
We willen jongeren kennis laten maken met de Bijbel, een plaats zijn waar Gods Waarheid wordt verkondigd en besproken. De jongeren toerusten om op eigen benen te staan, met God te leven, om dat leven te delen met leeftijdsgenoten en mensen die God niet kennen.

Daarnaast willen we een veilige en ontspannen plaats bieden, een plaats waar vriendschappen mogen ontstaan, een plaats waar jongeren hun gaven en talenten mogen ontdekken, mogen groeien in wie zij zijn. Kortom een plaats die veilig voor hen is, waar ze elkaar en God mogen vinden. Mogen groeien in hun geloof en relatie tot God.

Als leiding willen we oprecht wandelen met God, Gods Woord onderzoeken en ons laten leiden door de Heilige Geest. Als leiding willen we in onze dagelijkse handel en wandel een voorbeeld mogen zijn voor de jongeren, in de goede dingen, maar ook als het soms moeilijk is, in onze struggles. Het is belangrijk dat we de jongeren een kijkje geven in ons persoonlijke geloofsleven.

Wat doen we als jeugd:
We hebben als jeugd om de week een jeugdavond. Die avonden beginnen we met een gezamenlijke maaltijd. Daarna is er een serieus gedeelte waarin Gods Woord word verkondigd en besproken. Iedere keer is er een ander onderwerp, dat kan ook een actueel thema zijn wat vanuit de groep komt. En uiteraard is er ook ruimte voor een stuk ontspanning om nog even lekker met elkaar te chillen.

Groeigroepen

Groeien, dat staat centraal in deze groepen. Groeien in geloof, het kennen van elkaar en in je relatie met God. Er zijn veel verschillende groepen in de gemeente, variërend in grootte en samenstelling. Zo zijn er diverse vrouwengroepen, mannengroepen, een cafégroep, een kunstgroep, een bijbelstudiegroep, een groep voor rouwverwerking en nog meer. Sommige groepen werken met studiemateriaal, anderen bereiden om de beurt zelf iets voor. Neem gerust contact op om te kijken wat we jou te bieden hebben. Of bekijk ons overzicht van de actuele kringen.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op als je meer informatie wilt over bovenstaande activiteiten. We informeren je er graag over, klik hier hier voor onze contactgegevens.