Nieuws

Update Coronavirus

26 april - Live online dienst

Tot nader orde zullen er geen diensten worden gehouden in het Huis van Eemnes. 
Daarom is er aanstaande zondag een live dienst. 
Deze is te volgen via YouTube: https://youtu.be/ruv9nhsfnlw.
Het thema is: Loslaten met spreker Paul Koeleman. 

Coronavirus-update

Vanwege het Covid-19 Coronavirus is er in elk geval aanstaande zondag (15 maart) en de week erna (22 maart) geen dienst in het Huis van Eemnes. Op eigen initiatief kunnen gemeenteleden in kleinere groepen eventueel thuis samenkomen. Ook zendt de EO een kerkdienst uit op zondagochtend.

Theatershow van Matthijs Vlaardingenbroek voor het hele gezin

Aanstaande zondag 2 februari is er een speciale dienst voor het hele gezin. Matthijs Vlaardingenbroek komt weer met een mooie show en verhaal. Van harte welkom om 10.00 uur in de theaterzaal van het Huis van Eemnes, Noordersingel 4.

Gratis theatershow van Matthijn Buwalda in Huis van Eemnes

Eemnes zal op zondag 19 januari getrakteerd worden op een theatershow van Matthijn Buwalda. Matthijn is bekend als (lied)schrijver, zanger, columnist en verhalenverteller. Ook voor verschillende artiesten en televisieprogramma’s heeft hij liederen geschreven waaronder Kim-Lian van der Meij en Kinga Bán. Zowel muzikaal als tekstueel balanceren Matthijn's liedjes ergens tussen kleinkunst en Nederpop. De show vol muziek en verhalen start om 14.30 uur in het Huis van Eemnes en de toegang is gratis.

Videoclip van EGE jongeren online

De jongeren van de Evangelische Gemeente Eemnes hebben hard gewerkt aan hun eigen lied en videoclip. Bekijk nu hier het resultaat. Een prachtig lied met een mooie tekst, die zij ook zelf hebben geschreven. Enjoy!


Bekijk de video door op de afbeelding te klikken.