EG Eemnes

VIPkids evenementen

Speciaal voor de kinderen

Naast de VIPkids diensten op zondag zijn er door het jaar heen ook heel veel gave dingen te doen. Een paar voorbeelden:

VIPkids Goedemorgen!

Op zondagochtend een leuk uitje voor het hele gezin? VIPkids Goedemorgen! is een superleuke theatervoorstelling voor alle leeftijden. Regelmatig zie je de leukste theatervoorstellingen uit het hele land; We weten zeker dat de hele familie gaat genieten.

Dus eet als een haas je croissantje op, klok je jus d’orange weg en kom naar de Hilt voor VIPkids Goedemorgen! Wanneer? Houdt onze Facebookpagina in de gaten

Herderstocht

En inmiddels beroemd in de hele regio: de herderstocht op kerstavond in Eemnes. Honderden ouders en kinderen verzamelden zich bij de Hilt om in groepjes als het ware in het kerstverhaal worden opgenomen. Van herders met echte schapen, levensgrote engelen en echte kamelen naar een herberg met warme chocolademelk om weer door te gaan op zoek naar de stal met het kindje Jezus. Het leukste begin van je kerst!

Meespeelmusical

Een echt spektakel is de meespeelmusical; samen met een cast van professionele acteurs bereiden de kinderen, in groepen naar leeftijd, zich voor op hun rol in een superleuke musical. En voor wie zou je die nou aan het einde van de dag beter op kunnen voeren dan voor je ouders, je opa's en oma's of anderen aan wie je wilt laten zien wat voor superster jij bent?  Houdt de site of onze VIPkids facebook pagina in de gaten om te weten wanneer de volgende meespeelmusical is.