EG Eemnes

VIPkids

U bent hier:

VIPkids is kinderdiensten en evenementen op een nieuwe, superleuke manier zodat het telkens weer een feestje is. Maar VIPkids is ook persoonlijke aandacht. Hoe, dat lees je hier:

Wat is VIPkids?

Wij geloven dat kinderen uniek en waardevol zijn. Wij geloven dat kinderen de toekomst hebben en alleen het beste verdienen. En wij geloven dat door Jezus te leren kennen ze een leven vol vreugde voor de boeg hebben.

Daarom willen wij er zijn voor de kinderen, op een heel nieuwe manier de gaafste activiteiten bieden, ze persoonlijke aandacht geven en ze keer op keer een feestje laten beleven.  Bij VIPkids zijn ze ook écht VIP’s!

Wat is er te doen?

Iedere week doen we gave en uitdagende activiteiten. Met een team van super-getalenteerde mensen gaan we knutselen, zingen, toneelspelen, naar (multimedia) verhalen luisteren, verhalen vertellen en nog veel meer. En bij alles is er alle ruimte voor ieder kind persoonlijk. En voor kinderen tot  4 jaar is er VIPkids mini's; spelen en ontdekken in een veilige omgeving.

Wanneer en Waar?

VIPkids is iedere zondag om 10.00 in de Hilt in Eemnes, en er is regelmatig een andere gave activiteit; wat dacht je van een grootse meespeelmusical, de VIPkids familiedag, het vakantie-bijbel-feest in de herfstvakantie of een echte theatershow? En met kerst is er de herdertocht. Meer daar over kan je lezen op onze Facebook pagina of door je hieronder op te geven op de nieuwsbrief.

VIPkids is er voor de leeftijden 0-4 (VIPkids mini's) en basisschool groep 1, 2 en 3 (VIPkids Jr.) en groep 4, 5 en 6 (VIPkids Giants) en groep 7, 8 en Brugklas (VIPkids Plus). Ben jij er bij?

Geef je hier op voor de nieuwsbrief

Wil jij ook als eerste weten wat voor leuks er voor jouw kind te doen is en op de hoogte blijven van alle gave dingen die we gaan doen? Geef je dan hier op voor de nieuwsbrief!

Je kan ons natuurlijk ook volgen op www.facebook.com/vipkidseemnes