EG Eemnes

Wat is er voor jou?

Altijd feest...

De Evangelische Gemeente Eemnes is een frisse, vernieuwende en gastvrije kerk in het hart van Eemnes.
Bij de EGE beleven mensen hun christelijk geloof. Je zou ook ‘vieren’ kunnen zeggen, want elke dienst heeft een zeker feestelijk karakter. Dat geldt voor de dienst op zondag in de Hilt, maar ook voor de doordeweekse kringen bij mensen thuis. En zo willen we er zijn voor iedereen die op zoek is naar 'meer'...

Studies, cursussen en meer...

Om de week is er op woensdagavond de WAP avond, het Woensdag Avond Programma. De ene keer staat er een speciaal onderwerp of studie op het programma. de andere keer is er een ontmoetingsavond. Soms zijn er speciale cursussen of seminars over onderwerpen die het dagelijks leven raken. Zo is er ook een Marriage Course en voor nieuwkomers of geïnteresseerden is er een Alpha cursus.

Kinderen, tieners en verder...

Kinderen, tieners, jongeren en 20-plussers hebben hun eigen clubs en bijeenkomsten. Regelmatig worden er diensten op zondag speciaal voor hen en/of door hen georganiseerd. Tijdens de zondagse diensten is er creche en een kinderdienst voor de kinderen van de basisschool. Zo is het ook voor gezinnen met jonge kinderen prettig om naar de zondagse dienst te komen.

Een paar keer per jaar wordt er voor alle kinderen van Eemnes een gaaf evenement georganiseerd. Zoals een meespeelmusical in het voorjaar en, samen met de Hervormde kerk, een vakantiebijbelfeest in de herfstvakantie.

Aandacht voor iedereen, ook voor jou!

Een team van getrainde mensen is beschikbaar voor een ieder, die behoefte heeft aan gesprek en hulp in welke vorm dan ook. Vul daarvoor hier het formulier in.

Meer informatie over alle activiteiten? Kijk hier.