EG Eemnes

Woensdag Avond Programma

Pre Marriage Course

Wat is de Premarriage Course?
De Premarriage Course kun je zien als een investering in je relatie. Als jullie gaan trouwen, is deze cursus een goede voorbereiding op jullie huwelijk, dat hopelijk een leven lang mee zal gaan! Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en creatieve manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

Voor wie?
Ben je al meerdere jaren samen en denk je serieus na over de toekomst? Heb je misschien al een datum geprikt voor je huwelijksdag? Dan is de Premarriage Course echt iets voor jou! Het kan ook zijn dat je een relatie achter de rug hebt, of zelfs een scheiding, en start met een nieuwe relatie. Misschien is je partner niet-christelijk en jij wel, of komt je partner uit een andere cultuur. Kortom: de cursus is voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie en voorbereiden op een toekomst samen!

Hoe werkt het?
De Premarriage Course wordt gegeven op de donderdagavond. We starten om 19:30. Na een kort, inspirerend verhaal praat je daar samen over door. Geen vraag is te gek om te stellen!

Cursus avonden: okt 13-27, nov 10-24, dec 8 2016

Waarom?
Tijdens de Premarriage Course ga je in een ontspannen sfeer met z’n tweeën in gesprek over je verwachtingen voor de toekomst en wat echt belangrijk is voor je relatie. De cursus is herkenbaar, eerlijk en opbouwend – met een vleugje humor. En het is helemaal gratis!

Welkom
Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op een Premarriage Course. Geef je snel op!