EG Eemnes

Marriage Course

Marriage Course, APK voor je relatie

Het loopt al jaren met succes in Eemnes, georganiseerd vanuit de EGE. En vele tientallen echtparen uit Eemnes en soms ver daar buiten hebben de achtdelige cursus met heel veel plezier gedaan. Sommigen waren nog maar net, anderen al meer dan 40 jaar getrouwd. Een goed huwelijk kan altijd beter!

De cursus beslaat zeven avonden met verschillende onderwerpen , zoals communicatie, conflicten oplossen, seksualiteit, de rol van je familie enz. De cursus sluit af met een slotavond. Dat alles vanuit de gedachte, dat het huwelijk méér is. Je zou kunnen zeggen dat het Gods ‘uitvinding’ is om ons plezier en geluk te bezorgen en een veilige basis voor onze kinderen. En dat in een wereld die meer en meer het idee uitdraagt, dat het haast onmogelijk is om een relatie te hebben, die een levenlang duurt. Maar het kan wel!

Vooral samen

Trek de stoute schoenen aan en doe mee. Samen met een kleine groep eet je eerst gezellig en kijkt naar de uitleg op de DVD. Het uitvoeren van de opdrachten en erover praten doe je elk als echtpaar apart, daarvan wordt niets met de groep gedeeld. Je doet de uitvoering van de cursus dus met z’n tweeën!.

Meer info of opgeven? Vul dan hieronder het formulier in.

De marriage course 2018

Najaar 2018 start er weer een Marriage Course! Opgeven of informatie aanvragen kan nu al. Gebruik hier het onderstaande formulier voor.

De cursus data zijn:

  1. 3 september
  2. 17 september
  3. 1 oktober
  4. 8 oktober
  5. 29 oktober
  6. 5 november
  7. 19 november
  8. 3 december
Het zijn allemaal maandagavonden en de avonden starten om 18:30 uur op Meentweg 37 Eemnes (De Blommenhoeve).

 


 

Aanmelden of vragen?