EG Eemnes

#4U(th)

U bent hier:

#4U(th)

#4U(th) is de jeugdclub van de Evangelische Gemeente Eemnes voor alle jonge mensen tussen 15 en 25 uit Eemnes en omstreken. 

We komen één keer in de twee weken bij elkaar op zondagavond. Om de keer eten we van te voren met elkaar. Vervolgens zijn de avonden in drie soorten opgedeeld: Fun#4U(th), Service#4U(th) en Study#4U(th).

Bij Fun#4U(th) doen we een leuke activiteit met elkaar, denk aan bowlen, lasergamen of gewoon een gezellige spelletjesavond. Tijdens Service#4U(th) is er ruimte voor aanbidding, we zingen aanbiddingsliederen, vaak onder begeleiding van gitaar. Daarnaast is er ruimte voor een kleine overdenking of discussie. Bij Study#4U(th) gaan we met elkaar de diepte in. We bespreken een bepaald onderwerp, dit doen we aan de hand van het boek Concreet leven met Jezus van Ben Griffioen.

Welke soort avond er ook is, gezelligheid en samen dingen delen staan altijd centraal. Dit komt extra tot uitdrukking tijdens de #4U(th)-weekenden die we 1 à 2 keer per jaar houden. We trekken er dan een weekend op uit om God en elkaar nog beter te leren kennen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een keer langskomen? Je bent altijd van harte welkom om aan te sluiten!

Meedoen of een vraag stellen?